Sabtu, 22 Maret 2014

benefits of cucumber face mask

benefits of cucumber face mask Огірок є повзуча лоза , що коріння в землю і росте шпалери або інші допоміжні кадри , обтікання підтримує з тонкими , спіралі вусиками. Огірки науково відомий як Cucumis посівної і належать до того ж ботанічного сімейства , дині.

Огірки вирощують для їжі в свіжому вигляді або збереження , як солоні огірки. Вони дозрівають швидко і найкраще підходять для великих садів . Огірки містять велику частину вітамінів вам потрібно кожен день , тільки один огірок містить вітамін В1 , вітамін В2 , вітамін B3 , вітамін B5 , вітамін В6 , фолієва кислота , вітамін С , кальцій , залізо , магній , фосфор , калій і цинк.
Переваги огірки
Переваги огірки


Огірки легко вирощувати , якщо ви даєте їм добрий грунт , яскраве сонце і достатня кількість вологи , і чекати погоди , щоб нагріти до посадки. Огірки широко культивується їжа дає нам унікальне поєднання поживних речовин. Ось короткий список вражаючих переваг для здоров'я , що огірок несе :

    сприяє травленню
    Знімає болі в суглобах (артрит / подагра)
    знижує рівень холестерину
    Допомагає втрата ваги
    рак Бої
    Зволожує і реминерализующую тіло
    запобігає головні болі
    Високий вміст кремнію для шовковистого волосся
    лікує цукровий діабет
    Управляє кров'яний тиск

Огірок , з шкіркою , сирі
Харчова цінність в 100 г ( 3,5 унції )

    Енергії : 65 кДж ( 16 ккал )
    Вуглеводи: 3,63 г
        Цукор : 1,67
        Харчові волокна : 0,5 г
    Жири: 0,11 г
    Білки: 0,65 г
    Вода: 95.23
    Тіамін ( B1 Vit . ) : 0,027 мг ( 2 %)
    Рибофлавін ( B2 Vit . ) : 0,033 мг ( 3 %)
    Ніацин ( Vit. B3 ) : 0,098 мг ( 1 %)
    Пантотенова кислота ( B5) : 0,259 мг ( 5 %)
    Вітамін В6 : 0,04 мг ( 3 %)
    Фолієва кислота ( віт. В9) : 7 мкг ( 2 %)
    Вітамін С: 2,8 мг ( 3 %)
    Вітамін К: 16.4 мкг ( 16 %)
    Кальцій : 16 мг ( 2 %)
    Залізо : 0,28 мг ( 2 %)
    Магній : 13 мг ( 4 %)
    Марганець : 0,079 мг ( 4 %)
    Фосфор : 24 мг ( 3 %)
    Калій : 147 мг ( 3 %)
    Натрій: 2 мг ( 0 %)
    Цинк : 0,2 мг ( 2 %)
    Фтор : 1.3 мкг

Огірки можна обсмажені і подається теплим з невеликим нарізаним кропом як гарнір. Крім того , огірок можна вживати в їжу безпосередньо , як і звичайні фрукти. Для щоденного харчування , ви також можете спробувати лимонну воду.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar